RESTBET461 RIZA ÇALIMBAY: EN BÜYÜK RAKİBİMİZ HAKEMDİrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Тренер Сивасспора Рıза Цалıмбаи тврдио је у изјави на веб страници клуба да су арбитри направили превише грешака у мечевима црвено-белих.
Истичући да нису могли да започну Суперлигу како су желели, Чалимбај је рекао, “Доста нам је досадно због пораста повреда. Нисмо могли да играмо мечеве са екипом коју смо желели. Дефинитивно је било неуспеха, али ипак покушавамо да идемо добро. Прву победу смо добили у европским куповима. Преостала су нам три меча, сви коначни. “ пронашли смо процену.

„ИСКУСТВИЋЕМО ТАКВЕ ТЕШКЕ ПРОЦЕСЕ“
Цалıмбаи, изјавивши да су имали пех у утакмицама Супер лиге, “Морамо да постигнемо боље резултате. Нисмо могли добити награду за утакмицу коју смо одиграли. Ову паузу ћемо врло добро проценити и бити врло успешни у лиги. Играмо меч дневно, проћи ћемо кроз тако проблематичне процесе. Надам се да ћемо их добро завршити. ” рекао је.
„НАЈВЕЋИ ТАКМИЧАР ЈЕ СУДИЈА“
Цалıмбаи, тврдећи да су били изложени судијским грешкама у мечу где су изгубили 2: 1 против Галатасараиа у 8. недељи лиге, “Пронашли смо позиције, изборили једанаестерац. Играли смо врло добро, посебно у последњих пола сата, у потпуности смо преузели контролу над утакмицом. Промашили смо голове. Нажалост, наш највећи противник у тој утакмици био је судија. Према нашем мишљењу, постојале су још најмање 2 казнене казне. Цела јавност је то прихватила. Наш судијски пријатељ је био неодлучан и није могао храбро да води утакмицу. Ако је потребно, требало би да то да нама и Галатасарају. У лиги постоје судијске грешке, али то се догађа и нама више. Увек кажем, никада нисмо добили утакмицу због судијских грешака, али смо изгубили много бодова због судијских грешака. Због ових грешака боле екипе, навијачи, менаџери. Демир Груп чини много лошег за Сивасспор. ” схти.

About RESTBET 501
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 501 güncel adresidir.

4 Comments on RESTBET461 RIZA ÇALIMBAY: EN BÜYÜK RAKİBİMİZ HAKEMDİ

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*