RESTBET461 RIZA ÇALIMBAY: HAKEM KORKTU BİZİM PENALTIYI VEREMEDİrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Технички директор Сивасспора Рıза Цалıмбаи разговарао је са Галатасараием на конференцији за штампу након меча који је изгубио 2-1.
Цалıмбаи, „Утакмице играмо врло интензивним темпом. Играмо и лигашке и европске куп утакмице. Одиграли смо меч пре два дана у Лиги. Одиграли смо три меча у недељу. Екипа Галатасараја одиграла је само један меч. Екипа Галатасараја има квалитетан тим, укључујући и резервне. То је заиста тим који је прилагођен европским пехарима “ рекао је.
„СУДИЈА СЕ БИЛИ СТРАХОВА, НЕ МОЖЕ ДА ДА ПЕНАЛИЈЕ“
Критикујући судију меча, Чалимбај, „Међутим, лоше је што судије одређују резултате меча. По мом мишљењу, данашњи судија није могао да нам да други пенал јер се плашио.
Ни карте није могао да преда јер се уплашио. Нисам могао да видим храброг судију у Сивасу, нисам могао да видим судију који би меч режирао са таквом храброшћу. На несрећу, наш данашњи пријатељ судија је био такав.
Противио сам се судијској управи која је водила претходну утакмицу. И тамо одмах дају и најмању казну. Не разумем зашто смо кажњени због тога што говоримо истину.
Судије праве грешке и ми ћемо их споменути. Не постоји правило да не можете дати секунду само зато што сте казнили. Прво би требало да провере да ли постоји казна ”.
Рıза Цалıмбаи: Судија се уплашио и није могао да казни наш ПОГЛЕДАЈ

„УПРАВЉАЊЕ СЕ НЕ ИЗЛАЗИ“
Изразивши да је Сивасспор скромни клуб, искусни учитељ је рекао, Нисмо зарадили ниједан бод због судијске грешке. Али добили смо пуно поена из судијских грешака. Сивас је заиста лепо место.
Има скромног обожаваоца. Управљање је врло добро. Никоме не смета. Судија пролази машући руком у пријатељима. Али морају бити опрезни “ употребио је израз.

„НИЈЕ ИГРАЈО ШЕСТ МИНУТА“
Цалıмбаи, на крају изјавивши да су се добро борили на мечу, „Успоставили смо притисак у мечу. Играли смо заиста добро у последњих пола сата. Долазили смо до свих врста замкова.
Промашили смо позиције. Такође су се мучили да што пре заврше меч. На несрећу, судија је продужио меч за само 6 минута и не знамо колико су дуго трајали.
Није ни играо толико. Можемо бити поражени. Али они не би требало да утичу на следеће резултате. Сви раде свој посао како треба. Не би смели да праве такве грешке. Морају без страха да воде мечеве.
Нисмо могли да започнемо меч како смо желели. Имали смо неочекивани циљ. Тада смо своју тежину ставили на игру. Нисмо могли да оценимо једанаестерац који смо добили, имали смо пех. У другом полувремену смо променили тактику. Нажалост, поново смо постигли гол на неочекиван начин.
Тада смо постигли гол. Иако је екипа била уморна у последњих пола сата, играли смо заиста добро. Борили смо се врло добро. Али нисмо могли да проценимо ставове. Нема шта да се каже “ рекао је.

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

2 Comments on RESTBET461 RIZA ÇALIMBAY: HAKEM KORKTU BİZİM PENALTIYI VEREMEDİ

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*