RESTBET461 RONALDO LAZİO’YU DA BOŞ GEÇMEDİ



restbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.

Tim Simone Inzaghi nuduhake kertu truf Juventus saka Lazio lan Andrea Pirlo sajrone minggu kaping 7 ing Serie A.

Pertandhingan sing dimainake ing Stadion Olimpiade rampung kanthi podo 1-1. Juventus unggul kanthi gawang Cristiano Ronaldo ing menit 15 lan Felipe Caicedo damel skor 90 + 5.

Ing Lazio, Vedat Muric miwiti game jam 11 lan tetep ing lapangan 54 menit lan diganti Felipe Caicedo. Pemain nasional kita Merih Demiral main 90 menit.

RONALDO Nerusake Tujuan

Sawise ngalahake coronavirus, Cristiano Ronaldo, sing ninggalake rong gol ing jaringan Spezia, ora ngliwati Lazio kanthi kosong lan nggayuh 6 gol ing 5 pertandingan ing liga. Bintang Portugis terluka ing menit kaping-76 game lan diganti dening Dybala, sawise Lazio entuk 11 poin. Juventus terus ora dikalahake, mundhak dadi poin 13. Ing minggu sabanjure liga, Lazio bakal ngadhepi Crotone ing dalan. Juventus bakal dadi tuan rumah Cagliari ing lapangan.

= p-template = “template-detail-pabr”>

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*