RESTBET461 VEDAT MURİÇ: ALIŞTIKÇA GOLLER GELECEKrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Ведат Мурић, који је почео да добија шансу да се формира у првих 11 након теста на коронавирус Лациовог нападача Цира Иммобилеа, једног од тимова Серије А, окупио је критике италијанске штампе и навијача Лација својим неефикасним наступом на гол-позицијама.
Ведат Мурић, који је постигао гол у пријатељској утакмици између Косова и Албаније, дао је упечатљиве изјаве новинарима своје земље.

„СВАКОГ ДАНА САМ БОЉИ“
Рекавши да му недостаје репрезентација, Мурич је рекао, “Осећам се веома добро. Недостајала ми је репрезентативна репрезентација. Узбуђујем се сваки пут кад дођем овде. Физички и психолошки постајем бољи. Ведат је најбољи у следећим утакмицама.” Изложићу “. рекао је.
„МОЈИ ЦИЉЕВИ ЋЕ ДОЋИ“
На почетку сезоне, Мурић, који је пребачен из Фенербахчеа у Лацио, говорећи о свом новом клубу, рекао је, “Психички сам имао потешкоћа 1-2 месеца. То није било због притиска тамо, имао сам инвалидитет. Пропустио сам припремне периоде у Фенербахцеу и Лацију. Сада се свакодневно осећам све боље. Морам да се навикнем на Италију, научим језик, прилагодим се тотално изванредној и новој култури него некада. Само ми треба времена. У Лацију нисам могао да постижем голове. али верујем да ће се, што се више навикнете, доћи и до више циљева “.
Мурић, који је прошле сезоне прешао у Лацио за 17,5 милиона евра учинком од 17 голова и 7 асистенција у Фенербахцеу, није могао да допринесе головима ни дода у 7 утакмица које је одиграо у свом новом клубу.

About RESTBET 501
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 501 güncel adresidir.

1 Comment on RESTBET461 VEDAT MURİÇ: ALIŞTIKÇA GOLLER GELECEK

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*