RESTBET464 ALANYASPORLU EFKAN: BÜYÜK GALATASARAY TARAFTARIYIMrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Везњак Ефкан Бекироглу, којег је Аланиаспор додао овог лета из свог састава из Минхена 1860, летос је разговарао са немачком штампом.
Ефкан је изјавио да је био навијач Галатасараиа и рекао да не може задржати сузе након што је његов отац ушао у игру на стадиону ТТ.
„СРЦЕ МИ ЈЕ БИЛО БЕБО“
Исељени фудбалер који је рекао да је сањао играјући 21 минут у мечу који су играли са Галатасарајем, “Велики сам навијач Галатасараја, па тако и цела моја породица. Успео сам да уђем на стадион као играч. Срце ми је куцало. Видео сам Фатиха Терима, он је легенда. Загревао сам се са звездама које сам видео као своје узоре. Када ме је учитељ убацио у игру, није било важно да ли на терену играју Арда Туран или Рајан Бабел, играо сам и желео да победим, остало није било важно. ” говорили.

„МОЈ ОТАЦ НИЈЕ ЧУВАО СУЗЕ“
25-годишњи играч, који је такође рекао да је његова породица помно пратила утакмицу Галатасараја, Мој отац је плакао кад сам изашао против Галатасараја. Цела моја породица је чекала да уђем испред телевизије у Минхену. Одавде је јасно колико је то важно. Надам се да имам сина. Осећам тај осећај када се то догоди. “ рекао је.
„МОЈ ДИРЕКТОР ЗОВЕ МЕ КАО ЛАВА“
Наводећи да га је тренер Цагдас Атан мотивисао, Ефкан је рекао, „Мој учитељ ме зове„ Лав мој “. У Немачкој то свом играчу нико не говори:„ Хајде, Аслане “. Мој учитељ ме још више буди својим говором. турски. омогућава да се у мени активирају многе различите емоције “. рекао је.
Ефкан, који је ове сезоне имао укупно 112 минута у 5 мечева, још увек није уживао у головима.

About RESTBET 501
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 501 güncel adresidir.

6 Comments on RESTBET464 ALANYASPORLU EFKAN: BÜYÜK GALATASARAY TARAFTARIYIM

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*