RESTBET464 BEIN SPORTS İLE TFF ARASINDA ANLAŞMA SAĞLANDIrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Дугогодишња криза између емитера беИН Спортс и ТФФ коначно је разрешена.
Странке које се нису могле договорити око новца који ће добити клубови, министар омладине и спорта др. Руковао се након што је Мехмет Касапоглу интервенисао.
КАСАПОГЛУ ЈЕ РЕШИО КРИЗУ
Касапоглу, који је на свом званичном Твиттер налогу поделио објаву, „Састали смо се са председником ТФФ-а Нихатом Оздемир-ом и извршним директором беИН Медиа Гроуп Иоусефом Ал-Обаидлием у нашем министарству. Желео бих да поделим информацију да је постигнут споразум између ТФФ-а и беИН Спортс-а. Хвала вам и желим да турски фудбал буде користан. ” рекао је.

НОВАЦ ЈОШ НИЈЕ ОБЈАВЉЕН
Још није објављено са колико милиона ТЛ су се странке договориле.

Изјава са званичне веб странице ТФФ-а је следећа:
„Супер лига и Турска фудбалска федерација и Лига 1. Лига постигли су споразум о правима емитовања између Дигитурка који се држе за руке.
Министар омладине и спорта др. Домаћини су били Мехмет Мухаррем Касапоглу, председник ТФФ-а Нихат Оздемир и Дигитурк и извршни директор БЕИН МЕДИА ГРОУП Иоусеф Ал-Обаидли окупили су се у Анкари.
На крају састанка у седишту Министарства омладине и спорта потписан је споразум између ТФФ-а и Дигитурка за сезону 2020-2021. Као ТФФ, наш министар др. Желели бисмо да се захвалимо Мехмету Мухарему Касапоглуу и господину Иоусефу Ал-Обаидлиу и желимо да споразум буде користан за турски фудбал и наше клубове. ”

About RESTBET 501
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 501 güncel adresidir.

3 Comments on RESTBET464 BEIN SPORTS İLE TFF ARASINDA ANLAŞMA SAĞLANDI

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*