RESTBET464 CHRİSTOPH DAUM’DAN BEŞİKTAŞ İTİRAFIrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Немачки тренер Цхристопх Даум дао је запањујуће изјаве о својој тренерској каријери и својим тешким данима у интервјуу за Т-Онлине.
„ОДОБРЕН САМ ЗА СВЕ ШТО ИМАМ“
“Веома сам добра. Захвална сам на свему што имам. Наравно, постоје знаци истрошености кад остарим. Али на крају, врло сам срећна што живим са породицом. Једино што ме натера да размишљам и узнемирим је неочекивана смрт мојих блиских пријатеља.”
<
„НИСАМ СПРЕМАН У РАЗДОБЉУ БЕСИКТАС“
“После 2000. године желео сам поново да побољшам перформансе, али нисам могао. Прошао сам период одмора. Бешикташ је разумео моју ситуацију и тражио је да направим двомесечну паузу. Али на почетку нове сезоне одбио сам. Јер нисам био спреман.”
„ОДНОСИ СУ КАО БАНКОВНИ РАЧУН“
“Везе видим као неку врсту банковног рачуна. Не можете само подићи новац. Требате и положити новац. Учинио сам то. Био сам тамо за многе људе када ми је била потребна подршка. Олакшао сам када сам видео људе који су били са мном у мојим тешким временима. Наравно да се многи људи суочавају са мном. То је искуство. “Можда ћете бити срећни што ћете бити разочарани. Јер то значи да више нећете бити преварени. “
<

About RESTBET 501
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 501 güncel adresidir.

5 Comments on RESTBET464 CHRİSTOPH DAUM’DAN BEŞİKTAŞ İTİRAFI

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*