RESTBET464 ERKAN ÇOKER: ÇOK POZİSYONA GİRDİK, DEĞERLENDİREMEDİKrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Технички менаџер Касıмпасе, Еркан Цокер, који је ремизирао 2-2 са Анталиаспором, којем је био домаћин 8. недеље Суперлиге, рекао је да им је жао.
„МИ СМО У НАЈЦИЉНИЈИ ПОЛОЖАЈ“
Цокер, на конференцији за новинаре одржаној након меча, “Одлично смо започели утакмицу. У првих 10 минута ушли смо на 2 позиције, нисмо могли да постигнемо гол. Циљ смо пронашли у 8. минуту. Могли смо утакмицу да завршимо фудбалом који смо играли у првом полувремену. Ушли смо у позицију многих голова, али нисмо могли да проценимо.” оцењено.

Подсећајући да су постигли 2. гол у другом полувремену, Цокер је рекао, “Прошли смо 2: 0. Упркос томе, ушли смо на позиције јер смо желели 3, али нисмо могли да проценимо. Јако нам је жао што смо утакмицу завршили јер смо били веома вољни, желели смо да победимо у мечу. Деца су се врло добро борила. Здравље до ногу и срца “. говорили.
Технички службеник Анталиаспора Седат Карабук рекао је да су наишли на резултат који су очекивали.
Карабук, “Била је то добра утакмица. Честитам Касıмпаси. Нису играли лоше. Честитам свим својим пријатељима и свом тиму, јер смо се добро борили са комбинацијом младих и искусних играча са наше тачке гледишта.” користи изразе.

About RESTBET 501
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 501 güncel adresidir.

2 Comments on RESTBET464 ERKAN ÇOKER: ÇOK POZİSYONA GİRDİK, DEĞERLENDİREMEDİK

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*