RESTBET464 EROL BULUT: BİR YENİLGİYLE LİGE HAVLU ATACAK DEĞİLİZrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Трансфер шампион сезоне, Фенербахце, проглашен је шампионом лиге од неких маса након узастопних победа. Међутим, након пораза Кониаспора у Кадıкоиу, млади учитељ је постављен на циљну таблу због 11 које је направио и промена које је направио.
Ерол Хоца, који је рекао да су тим који зна да учи на грешкама, “Увек говорим опрезно од почетка. Кажем да прави Фенербахце још увек није настао. Првенство неће доћи са победом или две, а нећемо бацити пешкир у лигу са поразом.” коришћени изрази.

СИНАН СРЕБРНА МИСИЈА
Рекавши да имају алтернативни тим у својим рукама, Булут је изјавио да су повреде и болести доживљене у низу нешто што се очекује у дуготрајном маратону.
Ерол Хоца се спрема за монтирање Синана Гумуса на Генцлербирлиги мечу, уместо Валенције, која је ухватила коронавирус.
Очекује се да ће се тиму данас придружити Соса, Саматта и Толга Цигерци, који су били одвојени од екипе због повреда и нису могли да играју у припремним мечевима против Карагумрука. Међутим, Булутова највећа брига је повреда националних играча.

About RESTBET 501
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 501 güncel adresidir.

4 Comments on RESTBET464 EROL BULUT: BİR YENİLGİYLE LİGE HAVLU ATACAK DEĞİLİZ

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*