RESTBET464 EROL BULUT: FENERBAHÇE’YE GÜVENİNrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Одмах након пораза у Конии, Ерол Булут је рекла: Подигните главу својим студентима у свлачионици и послала поруку навијачима и заједници.
45-годишњи техничар рекао је да су такве негативности узимали у обзир приликом кретања. Облак, “Биће саобраћајних незгода. 21 тим ће се борити у изванредном окружењу. Биће веома тешко. Кренули смо са овом свешћу. Иако је све ишло како треба. Пораз од Кониаспора био је сјајна лекција за нас. Сада нам предстоји Национална пауза. Одлично ћемо проценити овај период и учити на грешкама. Шта год да кажу, поразом као Фенербахце нећемо одступити од свог циља. ” рекао је.

„ЗНАТ ЋЕМО КАКО ОСТАТИ“
Ерол Булут, „Створили смо тим изнад лиге.“ , поновио је да је сигуран у квалитет свог тима. “Имали смо сјајну промену. Бићемо савладани и тужни. Али знаћемо како да се усправимо и наставимо да корачамо на путу до циља. Још једном, овај тим ће се суочити са конопцем на крају сезоне. Све док показујете стрпљење, верујте у нас и верујте нам. Коначно ћемо бити забава која се смеје. Нико не би требало да сумња у ово. “.

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*