RESTBET464 ERSUN YANAL’IN İLK MAÇI: ANTALYA DERBİSİrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Фудбалски тимови Анталије Супер лиге Анталиаспор и Аланиаспор суочит ће се 14. пут у 9. недељи.
Узбуђење у дербију Анталије поново ће доживети у 9. недељи борбе између Аланиаспора, који је на водећем месту са утакмицом која недостаје у лиги, и Анталиаспора, који је на 13. месту, у недељу, 22. новембра на стадиону Анталиа.
Аланиаспор има 6 утакмица предности против црвено-белих у мечевима купа и лиге, од којих су 3 на спољном терену. С друге стране, Анталиаспор има 5 победа против наранџасто-зелених, од којих су 4 на домаћем терену. Тимови Анталије нису могли да поразе у два меча извукавши нерешено без голова.
У последњем лигашком распореду медитеранских тимова, Фрапорт ТАВ Анталиаспор-Аитемиз Аланиаспор, одигран у 32. недељи прошле сезоне 12. јула 2020, завршен је вођством домаћих од 1: 0. Анталиаспор 12. сезона пољопривреде, полуфинале Купа Турске, полуфинале, преостали део по договору, био је на терену у Аланиаспору, меч је поражен са 4: 0 18. јуна 2020.
ПРВА УТАКМИЦА ЕРСУНА ЈАНАЛА
Ерсун Ианал, који је именован након раздвајања путева са тренером Тамером Туном у Анталиаспору, на почетку свог новог тима доживеће узбуђење у дербију Анталије у прволигашкој утакмици.

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

2 Comments on RESTBET464 ERSUN YANAL’IN İLK MAÇI: ANTALYA DERBİSİ

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*