RESTBET464 FABREGAS: MOURİNHO ARKADAŞIM AMA PEP’LE BİR DAHA KONUŞMAMrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Монаков везњак Цесц Фабрегас говорио је о Јосе Моуринху и Пепу Гуардиоли, двојици сјајних тренера са којима је имао прилику да сарађује у својој каријери.
Фабрегас је такође открио ко му је најдражи и с ким је у бољим односима.
„НАДАХВАЛА МЕ“
изјава везног тима стара 33 године; “Мурињо је био особа која ме је инспирисала да напустим Барсу. Рекао ми је о свом пројекту док је службовао у Челсију. У то време ми је пуно помогао. Данас га доживљавам као једног од пријатеља.” рекао је.

„ПОНОВО НИСМО РАЗГОВАРАЛИ“
Говорећи о Гвардиоли са којим је сарађивао током периода Барселоне, Фабрегасу; “Нисмо поново разговарали с њим. Било је неких ствари које нисам морао да кажем. Да ли је наше разочарање узајамно, не знам, али претпостављам да нећу разговарати ако Пепа сретнемо на путу испред стадиона.” пронађено у изјави.
Искусни везњак Цесц Фабрегас; Са шпанском репрезентацијом освојио је 1 светски куп и 2 европска првенства. Фабрегас у својој клупској каријери има 2 Премиер лиге, 1 Ла Лигу и 1 Европско првенство у лиги.

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

2 Comments on RESTBET464 FABREGAS: MOURİNHO ARKADAŞIM AMA PEP’LE BİR DAHA KONUŞMAM

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*