RESTBET464 FRANCE FOOTBALL: PSG, BAŞAKŞEHİR’E KARŞI EZİLDİrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Наш представник у Лиги шампиона, Басаксехир, поражен је од ПСГ-а 2-0 јуче увече, упркос доброј игри.
Коментаришући утакмицу, француска штампа је изјавила да је наранџасто-тегет плава играла боље.
Ево неких наслова:
ФРАНЦУСКИ ФУДБАЛ: ПСЖ СМРТЕН У СРЕДЊЕМ ПОЉУ
“Упркос победи, у ПСЖ-у је постојао проблем колективне равнодушности. Победили су, али нису блистали. ПСЖ је имао монотону, равнодушну, меку, пасивну, неодређену слику екипе. Уз Неимарову повреду, ПСГ, Башакеширов 4-3 Херрера и Маркуинхос, који су играли против триа Топал-Кахвеци-Озцан, били су запањени и често су само трчали према празнини, а пошто нико није надокнадио овај бројчани недостатак, истанбулски клуб је нападао много пута. Турци су упуцали онолико удараца колико и Парижани (16 пута). Срећом, Кеилор Навас је био на опрезу, посебно испред Едина Висце (16., 57.), и савладао пасивност саиграча без постигнутог поготка. није могуће. ”
<
Л’ЕКУИПЕ: ВИСЦА ИЗАЗОВА НАВАС
“Хвала Моисе Кеан! ПСГ је преживео Кеан захваљујући Басаксехиру. Она уопште није могла да остане тиха Неимар’ı Туцхел излаз до последњег звиждука. Након пораза од Мануа повређен је врло могућ поен Туцхел у Турској. Немачка техничка Због тога је човек на изненађујуће звездане начине извукао првих 11. У првом периоду, док је ПСЖ могао само једном да пронађе гол, Висца је редом гурнуо Наваса. Саиграчи Енза Цривеллија били су опасни, али неефикасни. ПСГ, који није могао да успостави идентитет на терену, 2 победио захваљујући голу.
<
МАКСИФООТ: ПСГ СПАСИО ТУРСКУ КАПУ ХВАЛОМ НА КЕАН
“ПСГ је побегао из турске замке захваљујући Кеану. Изузев разочаравајућег првог полувремена, ПСГ није могао показати креативност.”
ЛЕ ПАРИСИЕН: НАВАС ДРЖИ ПСГ
„Паришки спаситељ Моисе Кеан! Очекивало се да ће Париз лагано победити против Басаксехира, који би требало да буде најслабији у групи.“ Туцхел је позвао „Овај човек је поклон за мене, а клуб поклон“, рекао је Навас Рафаел, Висца и Туруц Недостатак осетљивости у тиму показао се мање или више катастрофалним резултатом.
<

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*