RESTBET464 KLOPP VE GUARDİOLA’DAN PREMİER LİG YÖNETİMİNE TEPKİrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.

Kerana tempoh pandemi musim lalu, pengurusan Liga Premeir, yang membuat 5 keputusan penggantian selama pertandingan, kembali ke jalan lama pada awal musim ini. Pasukan Britain boleh menukar maksimum 3 pemain dalam perlawanan tersebut.

Dengan bermulanya musim baru, pasukan Ada, memasuki pertandingan yang ketat, dikejutkan oleh kecederaan pemain bola. Oleh yang demikian, para pengurus mengangkat bendera pemberontakan.

Pengurus The Red Devils, Ole Gunnar Solskjaer, yang menghadiri sidang media selepas Manchester United mengalahkan Everton 3-1, menyatakan bahawa mereka akan melakukan kesilapan “ kerana jadual perlawanan yang sengit. Dia menyatakan bahawa langkah-langkah harus diambil untuk melindunginya.

Pengurus Liverpool Jurgen Klopp juga meletup setelah Virgin Van Dijk, Fabinho, Alcantara dan Oxlade-Chamberlain, setelah hujung minggu terakhir perlawanan Manchester City, ketika Trent Alexander-Arnold cedera.

“SITUASI MEMBUNUH”

Bercakap dengan BBC, jurulatih Jerman itu berkata, “” Pasukan yang bermain pada hari Rabu tidak boleh bermain pada pukul 12.30 pada hari Sabtu. Situasi ini mematikan. Anda bangun dan bermain. Liga Perdana Inggeris mesti berubah. Sky, BT dan anda, jika anda mahukan bola sepak yang baik. Anda mesti duduk dan berbincang untuk memberi masa rehat kepada anak-anak “.

“Kanak-kanak ini memerlukan rehat” kata jurulatih yang berpengalaman, “Ini adalah masa yang sukar. Sudah tentu kami mahu bermain, tetapi saya setuju 100% dengan apa yang dikatakan oleh Solskjaer semalam. Kami sering bermain perlawanan” ungkapan terpakai.

Pengurus berusia 53 tahun, bercakap dengan pegawai Liga Perdana. Saya juga bercakap dengan Pep mengenai 5 perubahan pemain sebelum perlawanan. Kami perlu mengubah perkara untuk membantu pemain “ kata.

“KAMI PERLU MELINDUNGI BOLA SEPAK KAMI”

Pengurus Manchester City Pep Guardiola juga membuat kenyataan yang menyokong Klopp pada akhir perlawanan. Guardiola, “Kami akan berjuang untuk mengembalikan hak 5 perubahan. Kelab di negara lain bermain dengan 5 penggantian. Mereka bermain dengan cara ini kerana mereka memahami situasi luar biasa yang dibawa oleh era pandemi. Tidak ada rehat, tidak ada rehat dan semua orang berada di rumah. Mereka yang mengendalikan bola sepak di sini sangat berbeza dan istimewa. Dia menyukai situasi ini kerana mereka mahu. Ini tidak baik kerana kita tidak melindungi pemain kita dan kita perlu melindungi mereka “.

Pengurus Aston Villa, Dean Smith, yang mengalahkan Arsenal 3-0 di jalan, bersetuju dengan rakan-rakannya Ole Gunnar Solskjaer, Jurgen Klopp dan Pep Guardiola. “Kita mesti melindungi pemain kita kerana kita tidak mempunyai pasukan skuad terbesar di dunia,” kata pengurus Britain itu, setelah kemenangan Arsenal.

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

2 Comments on RESTBET464 KLOPP VE GUARDİOLA’DAN PREMİER LİG YÖNETİMİNE TEPKİ

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*