RESTBET464 KONYASPOR’A YENİLEN FENERBAHÇE İLK MAĞLUBİYETİNİ ALDI



restbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.

Fenerbahçe lan İttifak Holding Konyaspor teka pasuryan ing minggu kaping 8 Liga Super. Tim tamu Konyaspor menang ing pertandingan sing dimainake ing Stadion Olahraga Şükrü Saraçoğlu Stadion Ülker kanthi skor 2-0.


Marko Jevtovic damel gol menang ing Konyaspor ing menit 67 lan Artem Kravets ing menit kaping 77.

Sawise asil iki, Fenerbahçe mudhun menyang 17 poin lan masehi puncak kasebut menyang Alanyaspor. Konyaspor, ing tangan liyane, nambah skor dadi 9 kanthi menang kaping pindho sawise kamenangan Beşiktaş. Fenerbahçe bakal dadi tamu Gençlerbirliği sawise liburan nasional. Konyaspor bakal dadi host Kasımpaşa ing lapangan kasebut.

TUJUAN PELKAS DIBatalake

Fenerbahçe damel gol kanthi Dimitris Pelkas ing menit kaping 31, nanging gawang kasebut dibatalake kanthi peringatan VAR. p class = “template-detail-pabr”> </ b
FERDIZ 2 MATCH SETELAH STAF

Pemain enom Fenerbahçe Ferdi Kadıoğlu melu skuad kasebut sawise 2 pertandingan. Ferdi, sing duwe pengarep-arep ing warna kuning lan biru lan miwiti rong pertandingan pisanan ing liga ing 11 taun, banjur digawa bali. Ferdi, sing ora kalebu ing skuad 21 wong ing 2 pertandingan pungkasan ing liga, dadi skuad nglawan Konyaspor.

SAMPAI RUPA

Fenerbahçe maneh entuk gol ing menit 59. Mbwana Samatta, sing ketemu bal saka sisih tengen ing bal sing dawa dikirim, dumadakan ngadhepi kiper pertama Ibrahim Sehic kanthi semangat awak.

Ibrahim Sehic bisa nylametake tembakan Mbwana Samatta kanthi sikil saka diagonal nengen ing njero area penalti. Fenerbahçe teka 2 nganti 5 ing menit 61. Ozan Tufan menehi pass menyang Gustavo ing wilayah penalti.

tendhangan Luiz Gustavo saka diagonal kiwa ing njero area penalti nyebabake pertahanan Konyaspor banjur menyang pojokan.

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

1 Comment on RESTBET464 KONYASPOR’A YENİLEN FENERBAHÇE İLK MAĞLUBİYETİNİ ALDI

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*