RESTBET464 LUKAS PODOLSKİ: ARSENAL, MESUT’A HAKSIZLIK YAPIYORrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.

Lukas Podolski, yang meneruskan kariernya di Antalyaspor, berkongsi pandangannya mengenai rakannya Mesut Özil dari Pasukan Nasional Jerman dan Arsenal mengenai pengecualian dari skuad di kelab Inggeris.

“SEMUA ORANG HILANG DENGAN CARA INI”

Podolski mengatakan bahawa Mesut Özil telah dianiaya oleh Arsenal dalam beberapa tahun terakhir, dengan menyatakan bahawa dia telah melayani Arsenal yang sangat penting. Podolski mengatakan dalam pernyataannya, “Saya tidak tahu apa yang berlaku di latar belakang perkara, tetapi walaupun dia melakukan sesuatu yang buruk, dia tidak layak mendapatkannya. Lebih menyedihkan apabila mempertimbangkan apa yang dia lakukan untuk Arsenal. Dengan cara itu semua orang kalah.” p>
Dengan menyatakan bahawa dia tidak memahami bahawa Özil dikeluarkan dari skuad dengan alasan apa pun, Podolski berkata, “Dia tidak memiliki sikap negatif terhadap kelabnya atau rakan sepasukannya. Kesatuan ini tidak boleh berakhir seperti ini.”

Podolski memenangi 1 Piala FA dalam 3 tahun pengembaraannya di Arsenal dan bermain dengan Mesut Özil.

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

2 Comments on RESTBET464 LUKAS PODOLSKİ: ARSENAL, MESUT’A HAKSIZLIK YAPIYOR

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*