RESTBET464 MARİUS SUMUDİCA: BERNA GÖZBAŞI İLE GÖRÜŞTÜMrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Тренер ФК Газиантеп Мариус Сумудица објавио је да му је Денис Алибец, који носи дрес Каисериспора, већ раније послао поруку као тренеру у Румунији.
„ДЕНИС АЛИБЕЦ ПРИМИО ПОРУКУ“
Мариус Сумудица, ” Денис Алибец ми је послао поруку пре меча, победили смо Бесиктас са 3-1 и рекао ‘Дођите у Каисериспор на првенство’. ” користи израз.

Након што се Каисериспор разишао са Баирамом Бектасем, Сумудица је наставио своја објашњења по том питању, док је Денис Алибец упутио позив свом бившем тренеру.
„РАЗГОВАРАО САМ СА БЕРНОМ ГОЗБАСИ“
Мариус Сумудица такође, ” Знам да сам тражено име у Каисериспор-у. Разговарао сам са специјалним председником Берном Гозбасı-ом, који је уложио 14 милиона евра за 1,5 године. Рекао сам да имам уговор до лета. Тренутно не могу нигде да идем, али рекао сам следећег лета да се можемо сложити ако желе. Нисам стигао да одговорим на поруку Дениса Алибеца. Кроз овај интервју могу да кажем ‘Видимо се ускоро Денис ‘. ” рекао је.
Румунски тренер, Денис Алибец, испричао је ” Гледао сам га, несретни тренуци. Изванредне ствари добро одрађене. Прилагођавање Турској није стварно лако. Речи је завршио речима „.

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

1 Comment on RESTBET464 MARİUS SUMUDİCA: BERNA GÖZBAŞI İLE GÖRÜŞTÜM

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*