RESTBET464 MARİUS SUMUDİCA: TÜRKİYE’DE ÇOK PARA VARrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Газиантеп, технички директор Мариус ФК Сумудица, у интервјуу за штампу своје земље у врло занимљивом признању о Турској.
Газета Спортурилор, румунски техничар, пронађен у посебној изјави, такође је поменуо љубав која му је указала највећу плату у бризи о Газиантепу у Турској. Ево тих упадљивих речи:
„ПУНО НОВЦА У ТУРСКОЈ“
“У Турској има пуно новца. То је нешто што је веома важно рећи. Моја плата није јако висока, али добра. Ја сам усред турског тренера. Овај новац никада нећете добити у Румунији. Плата 1 милион Открива евро да сам зарађивао више у Саудијској Арабији. Могао бих да наставим каријеру у Ал Схабабу. Заиста, постојале су још две понуде Саудијаца, али тамо нисам био срећан.
<
„НЕ ПЛАТИМ РАЧУНЕ У РЕСТОРАНИМА“
Турска, зграбио ме. Два дана пре мечева уђем у транс и стомак ме почиње да боли. Осећам се као да доживљавам фудбал иако има нежељене ефекте. Турци фудбал конзумирају као хлеб. Не могу да излазим преко дана. Јер они долазе тик до вас и љубе вам руку. То су покрети које не могу да прихватим. Кад одем у супермаркет, сликају се са мном. Стварно болесна. Не плаћам рачуне у ресторанима. Нико ово не дозвољава. ”

About RESTBET 501
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 501 güncel adresidir.

3 Comments on RESTBET464 MARİUS SUMUDİCA: TÜRKİYE’DE ÇOK PARA VAR

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*