RESTBET464 MARTİN SKRTEL: ARTIK GRUPTA PUANLA TANIŞMAMIZ GEREK



restbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.

Pamblokir Slowakia Medipol Başakşehir Martin Skrtel ditransfer menyang konferensi pers karo Okan Buruk sadurunge pertandingan Manchester United.

“KAMU KUDU MUNYAK”

Ngandharake manawa para pemain paling apik ing saindenging jagad saingan ing Liga Champions, Skrtel ujar babagan pertandingan Manchester:

“Tugas kita ora gampang, kita ngerti kabeh. Kita kerja apik ing paruh kaping pindho saka pertandingan Leipzig. Pertandhingan PSG padha. Kita main kanthi apik nglawan dheweke, nanging ora entuk asil. Kita kudu ngetung gol kanggo asil kasebut. Kita ngasilake posisi gol nanging Kita duwe sawetara kekurangan nalika ngrampungake. Kanggo ngatasi iki, kita kudu nyetak gol, mungsuh ngukum sampeyan kanthi kesalahan paling cilik. Sampeyan ora kudu nggawe kesalahan ing Liga Champions. Kita ngarep-arep pertandingan bisa sesuk. Pertarungan sing apik nunggu kita. Kita kudu berjuang kanthi apik lan bisa nemokake poin ing grup kasebut. Sesuk minangka sing pertama ing grup kasebut. Kita ngarahake kamenangan. “ </ p

<<

“AKU NGANGGO KANGGO KEJAYAAN BAŞAKŞEHİR”

Skrtel, jurnalis Inggris, “Apa pertandingan Manchester United duwe arti luar biasa kanggo sampeyan dadi mantan pemain Liverpool?” Kanggo pitakon kasebut, “” Terus terang, aku wis suwe main ing Liverpool. Yen sampeyan nimbang kompetisi saka rong tim kasebut, aku bisa ujar manawa ana sawetara pertandingan sing apik banget. Aku berjuang kanggo sukses Başakşehir saiki. Aku bakal gelut golek asil karo formasi Başakşehir. Napa, kenapa ora? Kita wis tampil apik sajrone tim ing sawetara minggu kepungkur. “Wangsulane.

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*