RESTBET464 SADIK ÇİFTPINAR: BİZ 3 PUANIN PEŞİNDEYİZrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Централни бек Фенербахчеа Садıк Цифтпıнар оценио је најновију ситуацију у тиму.
Садıк Цифтпıнар у својој изјави; “Направили смо паузу од недељу дана. Другу недељу враћамо се данас фудбалу. Трудили смо се да то најбоље искористимо као тим, са нашим тренером. Било је и оних који су ишли у репрезентације. Постоје мање повреде. Међутим, без обзира на то шта се данас дешава, Фенербахче је тим.” рекао је.
Стопер играч; “Имамо 3 бода. Утакмица у Конии била је саобраћајна несрећа. Желимо да наставимо пут тако што ћемо добити 3 бода са овог путовања која смо врло добро припремили.” пронађено у изјави.

„У ВРЛО ДОБРОМ СТАЊУ“
Говорећи о процесу инвалидности, Садıк; “Прошла је отприлике 1 година од моје повреде. Настављам са тимом 3,5 месеца, а да нисам пропустио ниједан тренинг. Одиграо сам 7-8 утакмица. Био сам у веома доброј форми. Ништа није било у вези са мојом повредом. Нисам добио времена у лиги, али настављам свој посао.” рекао.
Док Садıк фтифтпıнар завршава своје речи; “Следеће недеље је утакмица купа. Надам се да ћу тамо одиграти званичну утакмицу. Желим да радим на најбољи начин за лигу и претендујем на дрес. Моји пријатељи у посту су врло квалитетни. Циљ свих нас је успех Фенербахчеа. Биће дуг пут за све. . Свестан сам овога. Желим да покажем колико сам спреман када добијем дрес. Циљ ми је да усрећим навијаче Фенербахчеа. ” дали своја објашњења.

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*