RESTBET464 SİVASSPOR-GALATASARAY – CANLI SKOR



restbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.

GAMPANG GAMPANG KANGGO SKOR LANGSUNG …

86 ‘Sawise tawuran penjaga Okan lan Kone, Okan ora bisa tangi saka lemah. Wasit pertandingan mandhegake game kasebut.

79 ‘Kone ndemek tengah saka sisih kiwa, nanging Okan maneh nyimpen gol kasebut.

79 ‘Yasin nembak tendhangan keras saka sanjabane area penalti, lan penjaga gawang Okan dadi pojok

77 ‘Gol … Sivasspor 1-2 Galatasaray (Caner Osmanpaşa) </ p

69 ‘Ing Sivasspor, tembakan Claudemir saka njaba area penalti tetep dijaga karo kiper Okan.

65 ‘Sivasspor luwih milih nggunakake tendhangan sudhut kanthi ngilang, banjur ilang bal.

48 ‘Gol … Sivasspor 0-2 Galatasaray (Arda Turan) </ p

46 ‘Babak kapindho diwiwiti.

Asile setengah wektu: Sivasspor 0-1 Galatasaray

45 + 1 ‘Fajr ora bisa njupuk kauntungan saka ukuman kasebut.

Sawise 44 ‘Tinjauan VAR, Abdulkadir Bitigen menehi hukuman kanggo Sivasspor.

39 ‘Feghouli ora duwe masalah sing penting, mula bakal bisa nerusake game kasebut. p class = “template-detail-pabr”>

30 ‘Pertahanan Sivasspor ngilangi tendhangan sudhut sing digunakake Belhanda.

25 ‘tendhangane Emre, sing nemoni pass Babel kanthi enem pilihan, metu saka sisih kasebut.

23 ‘Kayode’ ora duwe masalah serius, mula bakal bisa nerusake game kasebut.

19 ‘Gol … Sivasspor 0-1 Galatasaray (Belhanda) </ b

7 ‘Loro-lorone tim nampilake gambar sing dikontrol ing wiwitan pertandingan.

2 Ing Sivasspor, ing tengah Yatabare ing sisih tengen, Hakan Arslan ora bisa nggawe header sing apik lan tembakane beda karo cara sing beda.

1 ‘Pertandhingan wis diwiwiti.

Galatasaray ngadhepi Sivasspor ing dalan minggu kaping 8 Liga Super. p class = “template-detail-pabr”>

Wasit Abdulkadir Bitigen ngarahake pertandingan sing diwiwiti jam 19.00 ing Stadion 4 Eylül anyar. Pertandhingan kasebut disiarake kanthi langsung dening beIN Sports.

Sadurunge pertandingan, Galatasaray duwe 13 poin kanthi 4 menang lan 1 imbang ing 7 pertandingan. Sivasspor, ing tangan liyane, duwe 8 poin kanthi entuk 2 kemenangan lan 2 imbang ing 6 tandhingan.


11S

Sivasspor: Samassa, Goiano, Caner, Camara, Uğur, Robin, Hakan, Fajr, Yatabare, Gradel, Kayode

Galatasaray: Okan, Omar, Marcao, Luyindama, Emre Taşdemir, Taylan, Emre Kılınç, Arda Turan, Sofiane Feghouli, Belhanda, Babel

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

2 Comments on RESTBET464 SİVASSPOR-GALATASARAY – CANLI SKOR

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*