RESTBET464 SÜPER LİG’DE KORONA YÜZÜNDEN MAÇLAR ERTELENMEYECEKrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Турска и Унион Цлуб Фоотбалл Фоотбалл Федератион (ТФФ), пандемија коронавируса која ће се играти у сезони 2020-21 у изузетним околностима, политика да се баци више потписа.
ТФФ ЋЕ ОДЛУЧИТИ
ТФФ и клубови, до сада су се пријављивали само у екипи утакмица Турског купа испод 14 година због броја играча на листи коронавируса Ако такмичење неће бити одложено; Договорено је да се клаузула „тим који не може да се такмичи подразумевано сматра пораженим“ примењује и у Супер лиги.
Очекује се да ће се ова уредба применити након разматрања и решавања на састанку Одбора директора ТФФ-а наредних дана.

ДУЗЦЕСПОР ЈЕ ДОБРО НАЈАВЉЕН
Као што ће се ове сезоне памтити у лиги, мечеви које је Хатаиспор морао да одигра са градском општином Ерзурумспор и Анкарагуцу су одложени због случајева Ковид-19 у бордо-белом тиму.
Ако је промена о којој су се сложили ТФФ и клубови коначна, одлагање се неће извршити; Екипа која не игра биће проглашена пораженом са 3: 0.
Дузцеспор у турском купу 3. кола, сусрет треба да игра са Пендикспор-ом Ковид-19 случајеви су се рачунали за изгубљени пораз од 3: 0, јер не могу.

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

3 Comments on RESTBET464 SÜPER LİG’DE KORONA YÜZÜNDEN MAÇLAR ERTELENMEYECEK

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*