RESTBET464 TOMAS: İNŞALLAH HATAY’DAN PUANLA DÖNECEĞİZrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Тренер Ризеспора Стјепан Томас, који ће у недељу 22. новембра, у 9. недељи Суперлиге, бити гост Атакас Хатаиспора, дао је изјаву пре меча.
Томас је новинарима рекао да су последње 3 недеље провели кампујући у Анталији без играња у лиги пре тренинга у Мехмет Ценгиз Фацилитиес.

“ХАТАИСПОР ЈЕ ДОБАР ТИМ”
Истичући да је камп у Анталији добар за отклањање недостатака играча, Томаш је рекао: “Одиграли смо мечеве са два гола међу собом. Добро смо радили. Мислим да смо недостатке испунили и физички и тактички. говорили.
Томас је изјавио да ће одиграти тежак меч у гостима са Атакашом Хатаиспором, “Хатаиспор је добра екипа и добро стоје на терену. Имају добре играче у појединачном смеру. Добро ћемо се припремити и отићи тамо. Надамо се да ћемо се вратити са бодовима.” користи се.

„ЛЕМ, ФЕРНАНДО И ПОБЕДА ВРАЋАЈУ СЕ У ТИМ“
Подсећајући да имају играче који имају позитивне тестове на коронавирус (Ковид-19), Томас, “Реми, Фернандо и Заферови тестови су били позитивни. Вратиће се сутра. Придружиће се тиму ове недеље. Имају недостатака у обуци. Нису трчали, али су покушали са појединачном снагом. . ” говорили.
Томас, у вези са одлуком да порази наводно за тимове који због коронавируса неће моћи да играју мечеве лиге, лоше је за нас, али играчи ће обратити пажњу. Носиће маске приликом изласка. Држаће дистанцу. “ пронашли су у процени. / п>

About RESTBET 459
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 459 güncel adresidir.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*