RESTBET464 VEDAT MURİÇ: ALIŞTIKÇA GOLLER GELECEKrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Ведат Мурић, који је шансу за формирање почео да добија у првих 11, после теста на коронавирус нападача Лација Цира Иммобилеа, једног од тимова Серије А, окупио је критике италијанске штампе и навијача Лација својим неефикасним наступом на гол-позицијама.
Ведат Мурић, који је постигао гол у пријатељској утакмици између Косова и Албаније, дао је упечатљиве изјаве новинарима своје земље.

„СВАКОГ ДАНА САМ БОЉИ“
Рекавши да му недостаје репрезентација, Муриц је рекао, “Осећам се веома добро. Недостајала ми је униформа репрезентације. Узбуђујем се сваки пут када дођем овде. Физички и психолошки постајем све бољи. Изложићу “. рекао је.
„МОЈИ ЦИЉЕВИ ЋЕ ДОЋИ“
На почетку сезоне, Мурић, који је прешао из Фенербахчеа у Лацио, док је причао о свом новом клубу, рекао је, “Психички сам имао потешкоћа 1-2 месеца. Нисам био због притиска тамо, имао сам инвалидитет. Недостајали су ми припремни периоди у Фенербахцеу и Лацију. Сваког дана се осећам све боље. Морам се навикнути на Италију, научити језик, прилагодити се сасвим другој и новој култури него некада. Само ми треба времена. Циљеви у Лацију Нисам могао да постигнем гол, али верујем да ће циљеви уследити кад се навикнете. ” користио је његове речи.
Мурић, који је прошле сезоне прешао у Лацио за 17,5 милиона евра учинком од 17 голова и 7 асистенција у Фенербахцеу, није могао да допринесе головима ни дода у 7 утакмица које је одиграо у свом новом клубу.

About RESTBET 501
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 501 güncel adresidir.

5 Comments on RESTBET464 VEDAT MURİÇ: ALIŞTIKÇA GOLLER GELECEK

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*