RESTBET468 FENERBAHÇE YOUTUBE’DA RAKİPLERLE FARKI AÇIYORrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Планетаријуми турског фудбала, Бешикташ, Фенербахче и Галатасарај, који се међусобно такмиче на многим пољима, настављају да напредују на ИоуТубе каналима.
Фенербахце, први клуб који је повећао дигиталну активност након што је председник Али Коц ступио на дужност и премашио милион претплатника на ИоуТубеу, почео је да повећава јаз након што је иза себе оставио Галатасараи.

С ГАЛАТАСАРАИОМ РАЗЛИКА ЈЕ 100 ХИЉАДА
Жуто-тамноплава, настављајући да организује разне активности на ИоуТубе-у, повећала је број претплатника на 1 милион 736 хиљада од новембра и повећала разлику са Галатасарајем на приближно 100 хиљада претплатника.
Бешикташ, који је затворио БЈК ТВ и објављивао своје приватне постове преко ИоуТубе-а, заостао је далеко у поређењу са своја два ривала. Црно-бели од новембра имају 693 хиљаде претплатника на ИоуТубе-у.

ФЕНЕРБАХЦЕ ОСТВАРИО 500 ХИЉАДА ЛИРА ПРИХОДА
Најављујући припремне утакмице и нове трансфере својим члановима помоћу функције „Придружи се на Иоутубе-у, Фенербахце је овим потезом зарадио приход од приближно 500 хиљада лира.
Чини се да жуто-тамноплави људи, који су недавно најавили да ће легенде попут Алекса, Емреа и Волкана преносити јубиларне мечеве на ИоуТубе-у, чине још већу разлику са својим ривалима.

About RESTBET 501
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 501 güncel adresidir.

3 Comments on RESTBET468 FENERBAHÇE YOUTUBE’DA RAKİPLERLE FARKI AÇIYOR

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*