RESTBET468 FRANCE FOOTBALL: PSG, BAŞAKŞEHİR’E KARŞI EZİLDİ



restbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Наш представник у Лиги шампиона, Басаксехир, поражен је од ПСГ-а 2-0 јуче увече, упркос томе што је показао добру игру.
Коментаришући утакмицу, француска штампа је изјавила да је наранџасто-тегет плава играла боље.
Ево неких наслова:
ФРАНЦУСКИ ФУДБАЛ: ПСЖ СМРТЕН У СРЕДЊЕМ ПОЉУ
“Упркос победи, у ПСЖ-у је постојао проблем колективне равнодушности. Победили су, али нису блистали. ПСЖ је имао монотону, равнодушну, меку, пасивну, безличну екипну слику. Уз Неимарову повреду, ПСГ, Башакеширов 4-3 Херрера и Маркуинхос, који су играли против тројке Топал-Кахвеци-Озцан, били су запањени и често су само трчали према заостатку, а пошто нико није надокнадио овај бројчани недостатак, истанбулски клуб је много пута прелазио у офанзиву. Турци су упуцали онолико хитаца колико и Парижани (16 пута). Срећом, Кеилор Навас је био на опрезу, посебно испред Едина Висце (16., 57.), и савладао пасивност саиграча без постигнутог поготка. није могуће. ”
<
Л’ЕКУИПЕ: ВИСЦА ИЗАЗОВА НАВАС
“Хвала Моисе Кеан! ПСГ је преживео Кеан захваљујући Басаксехиру. Она уопште није могла да остане тиха Неимар’ı Туцхел излаз до последњег звиждука. После пораза од Мануа повређен је врло могућ поен Туцхел у Турској. Немачки технички Због тога је човек на изненађујуће звездане начине извукао првих 11. У првом периоду ПСГ је могао само једном да пронађе замак, док је Висца редом форсирао Наваса. Саиграчи Енза Цривеллија били су опасни, али неефикасни. ПСГ, који није могао да утврди идентитет на терену, 2 Победио је захваљујући голу. “
<
МАКСИФООТ: ПСГ СПАСИО ТУРСКУ КАПУ ХВАЛОМ НА КЕАН
“ПСГ је побегао из турске замке захваљујући Кеану. Изузев разочаравајућег првог полувремена, ПСГ није могао показати креативност.”
ЛЕ ПАРИСИЕН: НАВАС ДРЖИ ПСГ
“Моисе Кеан, спаситељ Париза! Очекивало се да ће Париз лагано победити против Басаксехира, који би требало да буде најслабији у групи.” Туцхел је Наваса, Рафаела, Висцу и Туруца назвао “Овај човек ми је поклон, а клуб поклон”. Недостатак прецизности у тиму био је мање-више катастрофалан резултат. ”
<

About RESTBET 501
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 501 güncel adresidir.

1 Comment on RESTBET468 FRANCE FOOTBALL: PSG, BAŞAKŞEHİR’E KARŞI EZİLDİ

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*