RESTBET468 KARAGÜMRÜK’TEN FENERBAHÇE KARŞISINDA GERİ DÖNÜŞrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
У пријатељској утакмици Фенербахцеа, екипа Супер лиге се састала са Фатихом Карагумруком. Борба је завршена нерешеним резултатом 3-3.
Фатих Кагарумрук је повео са 1-0 голом Ерика Сабоа у 9. минуту. Фенербахче је постигао вођство од 3: 1 головима Паписса Цисеа у 24. минуту, Серхата Ахметоглуа у 41. минуту и ​​Кемала Адемија у 45. минуту. Фатих Карагумрук постигао је 3-3 головима Алпарслана Ердема у 80. и Артура Собиецха у 82. и борба је завршена нерешеним резултатом.

ХАРУН ТЕКИН ЈЕ ХАКОВАН
У пријатељској утакмици између Фенербахцеа и Фатиха Карагумрука, наступио је несретан тренутак за жуто-тамноплаве људе. Голман жуто-плавог тима Харун Текин повређен је и морао је да изађе из игре.
У 61. минуту меча, када је Харун Текин желео да да лопту свом пријатељу, интервенисао је Џими Дурмаз. Нога Џимија Дурмаза, који је ушао у казнени простор са лоптом, дошла је у лице Харуна Текина. Харун Текин, који је био на земљи од болова, однесен је носилима у Хитну помоћ и пребачен у болницу. Оитун Оздоган је бранио замак након Харуновог одласка.

About RESTBET 501
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 501 güncel adresidir.

2 Comments on RESTBET468 KARAGÜMRÜK’TEN FENERBAHÇE KARŞISINDA GERİ DÖNÜŞ

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*