RESTBET468 MARTİN SKRTEL: ARTIK GRUPTA PUANLA TANIŞMAMIZ GEREKrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Словачки штопер Медипол Басаксехира Мартин Скртел пребачен је на конференцију за штампу са Оканом Буруком пре меча Манцхестер Унитеда.
“ИМАМО ЦИЉ”

Изразивши да се најбољи играчи света такмиче у Лиги шампиона, Шкртел је за утакмицу Манчестера рекао:
“Наш посао није лак, свесни смо тога. Добро смо радили у другој половини меча у Лајпцигу. Утакмица у ПСЖ-у била је иста. Играли смо добро против њих, али нисмо постигли резултат. Морамо постизати голове за резултат. Дали смо голове, али Имали смо неких недостатака у завршетку. Да бисмо то поправили, морамо да постигнемо гол, противник вас кажњава на вашу најмању грешку. Не бисте требали погрешити у Лиги шампиона. Нада се за меч сутра. Очекује нас добра битка. Морамо се добро борити и сакупљати бодове у групи. Циљ нам је да победимо. ”
<
„БОРИМ СЕ ЗА УСПЕХ БАСАКСЕХИР-а“

Скртел, британски новинар, „Да ли вам меч Манчестер јунајтеда као бившег играча Ливерпула значи ишта изван онога што вам је занимљиво?“ На питање, “Искрено, дуго сам играо за Ливерпоол. Када узмете у обзир конкуренцију две екипе, могу да кажем да постоје неке поразне утакмице између њих. Тренутно се борим за успех Башакешира. Борит ћу се за резултате са Башакехировом формом против њих. Па, зашто не? Последњих недеља добро нам иде као тим. “.

About RESTBET 497
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 497 güncel adresidir.

2 Comments on RESTBET468 MARTİN SKRTEL: ARTIK GRUPTA PUANLA TANIŞMAMIZ GEREK

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*