RESTBET468 MUSTAFA CENGİZ: EN BÜYÜK SİVİL DAYANIŞMA GÜCÜ GALATASARAYrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Покретање штампе сарадње између Галатасараиа и Социоса извршено је уз учешће председника Мустафе Ценгиза.
Ево речи Мустафе Ценгиза …
„ДОЋИ ЋЕМО О ПАНДЕМУ ЗА 3-4 МЕСЕЦА“
“Рекао сам пре утакмице Бешикташа, потребна је 1 година. Ебола је пронађена за 4 године. Човечанство делује у низу. Биће превазиђено. Желим стрпљење народу Галатасараја и нашој нацији. Стрпљења и борбе! Верујем. ”
<
„НАШ ФАН ЈЕ ВЕЛИКИ ФАН“
“Не буди ривал, Галатасараи, највећа грађанска солидарност и снага у Турској. Наши навијачи су сјајни навијачи.”
„ДОНОШИЋУ ОДЛУКУ 20 ДАНА“
“Поднели смо званичну пријаву Министарству унутрашњих послова, чекамо. Не пријављујемо се ради заслуга. Нисмо ушли на ниједно радно место у које не верујемо. Мој процес кандидатуре се наставља. Сада ћу ићи на лечење. Ово је процес. Ја сам војник Галатасараја, иако нисам председник. У Истанбул сам дошао 1987. Од тог дана сам у Галатасарају од детињства. Одлуку ћу донети 20 дана раније. Ако вратимо 20 дана од 16., то ће бити 4. децембра. . ”
<
„ПУЦАШ 23 ПУЦА, ГОЛКЕРА ПУЦАШ С ТРГОВИНАМА, НЕ МОЖЕШ ЦИЉ …“
“Залажемо се за младе судије. Тачно око времена наставника. Напусти утакмицу. Посебну утакмицу у Турској треба подржати улепшавањем запослених. Ствар је у уметничкој представи. Фудбал зашто фудбал. Бациш шут 23, шут си повређен голман Ово је лепота фудбала. То нас боли и боли, наравно. Узнемирава и нашег учитеља. Такође желимо да искористимо време до последњег, оног правог, понекад се то не догоди. Исти судија је такође један, а не други судија. Неки судија се протеже и продужава. ”
<
„НАШ УЧИТЕЉ ГА НЕ ГОВОРИ“
“На изјавама датим на врућини, ТРТ би захвалио фудбалеру који је видео црвени картон пре него што је напустио терен. Такође би рекао шта је рекао. ми ћемо их добити. “

About RESTBET 501
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 501 güncel adresidir.

2 Comments on RESTBET468 MUSTAFA CENGİZ: EN BÜYÜK SİVİL DAYANIŞMA GÜCÜ GALATASARAY

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*