RESTBET468 NAGELSMANN’DAN SÖRLOTH’A ELEŞTİRİ: HERKES KATKI SAĞLAMALIrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Александар Сорлотх, којег је РБ Леипзиг додао у Трабзонспор са 20 милиона евра плус бонус предмети, није могао да испуни његова очекивања у првом делу сезоне.
Коначно, норвешког нападача, који је борбу против Франкфурта започео у првих 11, тренер Нагелсманн је на полувремену гурнуо у страну након што су у првом полувремену затворили 1: 0, а Поулсен, који је био укључен у игру, постигао је гол који је окупио његов тим.

5 МИЛИОНА ЕУРА ПО ГОДИНИ АЛИ ЦИЉ
Немачка штампа критиковала је да је Алекандер Сорлотх имао годишњи уговор о порезу од 5 милиона евра и да још није испунио циљ.
НЕБЕСКО СМРТЕНО
Светски познати немачки лист Билд, у вестима објављеним о Сорлотху, Када ће експлодирати? Нападач од 20 милиона евра још увек нема допринос голу. Најбољи стрелац екипе је леви бек!

У критикама пријатеља Александра Сорлотха из националног тима Ерлинга Халанда, за разлику од Сорлотха, наглашено је да је Халанд ове сезоне у 12 утакмица постигао 15 голова и 3 асистенције.
„ПОТРЕБАМО СВИ“
Након завршетка меча 1-1, млади тренер Нагелсманн говорио је о Сорлотху. Рекавши да очекује допринос својих нових играча, млади учитељ је рекао, “Наши нови трансфери су добри, али треба предузети још неколико корака. Нисмо их довели да буду наши 14, 15 или 16. играчи, требају нам сви.” , изразио је да очекује да ће Сорлотх допринети тиму.

About RESTBET 501
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 501 güncel adresidir.

5 Comments on RESTBET468 NAGELSMANN’DAN SÖRLOTH’A ELEŞTİRİ: HERKES KATKI SAĞLAMALI

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*