RESTBET468 RIZA ÇALIMBAY: HAKEMLER BİZE KARŞI SAYGILI OLMALIrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Рıза Цалıмбаи је давао изјаве о судијским грешкама последњих недеља.
„ОТИШЛО СУ НАШЕ ПУНЕ ПОЕНЕ“
Наводећи да фудбал игра скоро 20 година, Чалимбај “Видео сам највише 3-4 карте. Мој однос са судијама је увек добар. Морате заштитити свој тим када започнете тренерски живот. Истина је све што говоримо и на шта се бунимо. Не боримо се за нешто што не заслужујемо. Никада нисмо зарадили бодове за судијску грешку, али је више бодова изгубљено него судијске грешке. ”

„АКО НЕ МОЖЕТЕ РЕШИТИ КАЗНУ, ТАМО НЕЋЕ СТАТИ“
Цалıмбаи је рекао да тамошња употреба арбитара најбоље “стоји ТАМО пред тренутним судијама. Турска и ту је један од најуспешнијих европских судија и Фатих не решава казнену позицију на мечу Карагумрук. Ако не можете да решите нашу казну Нећете се ту зауставити. Ваш пријатељ у ВАР-у и ваш пријатељ на терену такође имају грешку. Ова позиција је била већа на утакмици Галатасараја, али наша казна није досуђена. Прошле сезоне било је пуно неправди. Увек ћемо штитити право наше Демир Групе Сивасспор. Ако смо у праву, имамо право да нешто кажемо. Ово радимо не вређајући никога “. говорили.
„СУДИЈЕ МОРАЈУ И ДА НАС ПОШТУЈУ“
Наводећи да више неће давати изјаве о судијама, “Нећу држати говор о нашим пријатељима судијама. Судије праве грешке упркос ВАР систему. Ово ће се наставити и даље. Као што је рекао Рıза Цалıмбаи, нико од наших пријатеља судија није рекао: ‘Он је то урадио, урадио је ово. “Не желим да разговарам. Ја ћу се бринути о свом послу.” рекао је.
Искусни тренер, “Имамо пуно проблема. Играли смо 9 недостајућих на утакмици Фатиха Карагумрука. Играли смо одличан фудбал. Наш тим је био у реду док судија није изрекао ту казну. Честитам свим својим играчима. Наравно, било нам је жао што смо добили 1 бод. Ако је Мак Градел постигао тај гол у последњем делу, можда бисмо победили у мечу и вратили се. Ја нисам повређена особа. Не желимо да бодујемо оцрњивањем судијских пријатеља. Не желимо, не дај Боже. Не би смели, али наши судијски пријатељи не би смели да дају наше бодове због сопствених грешака. То је оно што желим. Невероватне грешке су направљене против Сивасспора од прошле године. Сивасспор је скромна заједница која никоме не наноси штету. Као што поштујемо судије, тако и судије треба да поштују нас. рекао је.

About RESTBET 501
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 501 güncel adresidir.

1 Comment on RESTBET468 RIZA ÇALIMBAY: HAKEMLER BİZE KARŞI SAYGILI OLMALI

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*