RESTBET468 SAMET AYBABA: 10 KİŞİ KALDIKTAN SONRA DAHA ÇOK İSTEDİKrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Тренер Каисериспора Самет Аибаба говорио је после нерешеног резултата 1: 1 у гостима у Галатасараиу.
„НИСМО ПОЛОЖИЛИ ПОСЛЕ 10 ОСТАЛИХ ЉУДИ“
Оцењујући меч, Аибаба, “Почетак утакмице је веома лош. Прво полувреме је веома лоше. Покушали смо у дефанзивним мерама са центра и са стране. Правили смо одбрану. Велики успех нашег голмана, уз нашу срећу, 0-0. Бранили смо се боље након пенала. Нисмо давали позиције. Ово је фудбал, недостаје нам. Отићи ћемо, радићемо. 1 бод нам је јако важан. Нешто ће нам додати када идемо напред. Морамо да дамо више коментара и планирамо позиције. Може да се врати након што остане 10 људи. Сада им је врло пријатно изнутра. Одлично смо бранили након што је остало 10 људи. Нисмо поставили ниједан положај. Погодили смо сваку лопту. Желели смо још. Нисмо могли да их учинимо у првом полувремену. ” рекао је.

ЗДРАВСТВЕНИ СТАТУС ПЛУЋА И ИАСИРА
Искусни учитељ, који је рекао да је ситуација са два играча озбиљна, ” Пукла је мишића плућа. У Иасиру је сломљена кост. Наравно, несрећно. Честитам својим играчима. Остављање таквог меча са бодовима смо ми. отићи ће још даље. ” користи изразе.

About RESTBET 501
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 501 güncel adresidir.

3 Comments on RESTBET468 SAMET AYBABA: 10 KİŞİ KALDIKTAN SONRA DAHA ÇOK İSTEDİK

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*