RESTBET468 SOLSKJAER: BAŞAKŞEHİR ZOR BİR TAKIMrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Група Х УЕФА Лиге шампиона ће се сутра суочити са Башакехиром, тренер Манчестер Јунајтеда Оле Гуннар Солскјаер, “Победили смо у оба наша меча у групи. Трећу утакмицу играћемо са Башакехиром. Играћемо против тешке екипе. Ако будемо могли да играмо добро. Мислимо да ћемо се кући вратити са 3 бода. ” рекао је.
Одржао је дигиталну конференцију за штампу са Солскјаером и капитеном тима Харријем Магуиреом о утакмици Басаксехир и најновијој ситуацији у тиму.

„НЕВАЉНА ДЕЛА У ФУДБАЛУ“
Подсећајући да су изгубили последњу утакмицу у Премијер лиги, Солскјаер је рекао, “Очекујемо добар учинак свих наших играча. Понекад можете изгубити меч који сте одиграли врло добро. Заборављамо ову утакмицу и фокусирамо се на следећи меч. Мислимо да можемо победити све када играмо на добром нивоу. . Танка је граница између успеха и неуспеха. Чинимо све што можемо. ” рекао је.
Солскјаер је рекао да се бивши фудбалер Манчестер јунајтеда Рои Кеане није сложио са изјавама „У тиму нема водећег играча“ , да у тиму има много водећих играча и да када они добију негативан резултат, то не би требало приписивати целој екипи. .

„БАСАКСЕХИР ЈЕ ТЕШКИ ТИМ“
Изражавајући да ће меч Башакешира бити тежак, Солскјаер је рекао, “Победили смо у оба наша меча у групи. Трећи меч одиграћемо са Башакеширом. Играћемо против тешке екипе. Ако будемо могли добро да се вратимо, кући ћемо се вратити са 3 бода.” употребили су изразе.
Солскјаер је приметио да турски тимови имају веома вруће присталице, а меч који се игра без публике биће много другачији због нове врсте епидемије коронавируса (Ковид-19).

„ЖЕЛИМО ДА СЛАВИМО ВАШЕ НАВИЈАЧЕ“
Тренер Солскјаер такође је поделио информацију да везњак екипе, Јессе Лингард, неће бити одведен у Истанбул на сутрашњи меч.
Капитен Манчестер јунајтеда Хари Магуире рекао је овде у изјави, “Желимо да понудимо нашим навијачима победе које ће славити. Напорно радимо на овоме. Желимо да’ запечатимо своје вођство у групи ‘победом у утакмици Башакехира. ” рекао је.

About RESTBET 501
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 501 güncel adresidir.

4 Comments on RESTBET468 SOLSKJAER: BAŞAKŞEHİR ZOR BİR TAKIM

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*