RESTBET468 SUMUDİCA: OĞLUM ÖNERDİ, MİRALLAS’I TRANSFER ETTİKrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Тренер ФК Газиантеп Мариус Сумудица оценио је преостали део сезоне и објаснио своје планове за будућност. Ево речи Сумудице …
“СТОЈАЊЕ ГОВОРИ”
‘Утакмица купа и избори немају утакмицу Малатиаспора у нашој кући. Шта ћемо видети. Крај мог уговора у сезони се завршава, 5 месеци сам имао више. Волим Турску. Веома успешна техника, ви директно, у сваком случају табела говори у ваше име. ”
<
„РАЗЛИЧИТО ПОНАШАЊЕ У ТУРСКОЈ МИ“
“према мени врло различито третирање у Турској, према великој разлици у Румунији. Ако одем одавде, вратио сам се у Румунију, али мој тим је милион евра за победника, више волим да се припремам против 60 милиона буџетског тима.
После 3 недеље играћемо са Фенербахчеом. Имају велику екипу, играча попут Валенсије, ту је Луиз Густаво који је видео минхенски Бајерн. Биће тежак меч. ”
<
„МОЈ СИН МИ ПОМАЖЕ У АНАЛИЗИ“
“Мој син ми помаже у анализи јер игра ПлаиСтатион 20 сати дневно, зна где игра сваки играч. Пребацили смо Миралласа који је играо у Евертону и са анализом играо за белгијски национални тим.
Мираллас ми је рекао да може да оде у арапске земље са платом од 5 милиона евра, али је желео да види шта може да ради у мањем тиму. Рекао је мом сину да анализира и супарничке браниче. Када радите са таквим играчима, и ви научите нешто. ”
<
„АКО ДОЛАЗИ ПОНУДА ИЗ ДРЖАВНОГ ТИМА РУМУНИЈЕ, ЈА ЋУ АВИОНОМ“
“Ако румунски национални тим добије понуду, не могу да је одбијем, била би ми велика част. Ако ме желе, сећу у први авион и идем одмах, али подржавам садашњег тренера Радоија.”

About RESTBET 501
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 501 güncel adresidir.

4 Comments on RESTBET468 SUMUDİCA: OĞLUM ÖNERDİ, MİRALLAS’I TRANSFER ETTİK

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*