RESTBET468 ZOLTAN GERA: EKSİKLERİMİZE RAĞMEN TÜRKİYE’YE KARŞI KAZANDIKrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Утакмица УЕФА-ине групе Б лиге прошле недеље 3. Гледајте како је гост турског техничког официра Золтан Гера са 2: 0 Мађарске рекао одушевљени што живе.
„СТВАРНО СМО СРЕЋНИ“
Гера, који је на челу тима изашао на терен као технички одговоран због нове врсте коронавируса (Ковид-19) који је ухватио мађарски технички директор Марко Роси, рекао је на конференцији за новинаре, Овим резултатом постали смо први у групи и у Лиги нација УЕФА. Унапређени смо у А лигу. Заиста смо срећни. ” рекао је.

„Упркос недостацима, показали смо да смо добра екипа“
Подсећајући да је Србија победила Русију са 5: 0 у другој утакмици у групи, Гера је рекао: “Изванредан резултат у првом полувремену тог меча учинио нам је удобнијим у другом делу. Важно је да победимо ове вечери упркос недостацима у тиму. Показали смо да смо тим са постигнутим резултатима. “ користи изразе.
Технички директор мађарског националног тима до 21 године, који је Гера из Турске, додао је дужности привременог тима након меча који завршава његовим речима.

About RESTBET 501
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 501 güncel adresidir.

3 Comments on RESTBET468 ZOLTAN GERA: EKSİKLERİMİZE RAĞMEN TÜRKİYE’YE KARŞI KAZANDIK

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*