RESTBET470 TRABZONSPOR-BB ERZURUMSPOR MAÇININ MUHTEMEL 11’LERİrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
У 9. недељи Супер лиге, Буиуксехир Беледиие ће угостити Ерзурумспор на терену Трабзонспор.
Судија Еркан Оздамар водиће утакмицу која ће почети у 19.00 на стадиону Медицал Парк. Серкан Олгунцан и Камил Цетин биће помоћници Оздамара. Четврти судија такмичења биће Алпер Цетин. БеИН Спортс ће борбу преносити уживо.
У првом осмонедељном делу лиге Абдуллах Авцı постављен је на место националног тима у бордо-плавој боји, који је био на 17. месту сакупивши 6 бодова уз 1 победу, 3 нерешена резултата, 4 пораза. С друге стране, Ерзурумспор је постигао 8 поена и победио 2 у 7 утакмица.
НЕДОСТАТАК ДВА ТИМА
Трабзонспор је повредио Андерса Трондсена и Мухаммета Таху, као и Иусуфа Сарı-а и Салиха Кавразлı-а. Ситуације Хусеиин Туркмен-а и Камил Ахмет-а иорекци-ја биће одређене у време меча.
Поред Ибрахима Акдага, који је повређен у Буиуксехиру Беледиие Ерзурумспор, суспендовани Армандо Садику неће моћи да игра.
ТРАБЗОНСПОР УгурцанПереираВитор ХугоЕдгар ИеМарлонФлавиоАбдулкадир ФингерАбдулкадир ОмурЦалеб ЕкубанНвакаемеАфобе
ЕРЗУРУМСПОР ФарноллеМурат УцарХасан ХатипоглуАртуро МинаМуцахит АлбаиракБоумалИбрахим СиссокоМитцхелл ДоналдНовиковасЕмрах БассанРицардо Гомес

About RESTBET 501
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 501 güncel adresidir.

2 Comments on RESTBET470 TRABZONSPOR-BB ERZURUMSPOR MAÇININ MUHTEMEL 11’LERİ

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*