RESTBET470 ZOLTAN GERA: EKSİKLERİMİZE RAĞMEN TÜRKİYE’YE KARŞI KAZANDIKrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Утакмица УЕФА-ине групе Б лиге прошле недеље 3. Гледајте како је гост турског техничког официра Золтан Гера са 2: 0 Мађарске рекао одушевљени што живе.
„СТВАРНО СМО СРЕЋНИ“
Гера, који је на челу тима изашао на терен као технички одговоран због нове врсте коронавируса (Ковид-19) који је ухватио мађарски тренер Марко Роси, рекао је на конференцији за новинаре, Овим резултатом постали смо први у групи и у Лиги нација УЕФА. Унапријеђени смо у А лигу. Заиста смо сретни. ” рекао је.

„Упркос недостацима, показали смо да смо добра екипа“
Подсећајући да је Србија победила Русију са 5: 0 у другој утакмици у групи, Гера је рекао: “Изванредан резултат у првом полувремену тог меча учинио нам је удобнијим у другом полувремену. Важно је да победимо ове вечери упркос недостацима у тиму. Показали смо да смо тим са постигнутим резултатима. “ користи изразе.
Технички директор мађарског националног тима до 21 године, који је Гера, Турска, додао је дужности привременог тима након меча који завршава.

About RESTBET 501
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 501 güncel adresidir.

3 Comments on RESTBET470 ZOLTAN GERA: EKSİKLERİMİZE RAĞMEN TÜRKİYE’YE KARŞI KAZANDIK

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*