RESTBET497 BEŞİKTAŞ, GAZİANTEP FK DEPLASMANINDAN PUANSIZ DÖNDÜ



restbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.

Gaziantep FK lan Beşiktaş adhep-adhepan ing minggu kaping 8 Liga Super. Tuan rumah Gaziantep menang pertandingan sing dimainake ing Stadion Gaziantep Kalyon kanthi skor 3-1.


BEŞİKTAŞ DEMOLISHED ING 3 Gol

Gaziantep nerusake gol Kevin Mirallas ing menit 44. Ing target iki, pisanan wasit ngangkat panji offside, nanging mengko gawang kasebut diputusake peringatan saka VAR.

Beşiktaş ninggalake 10 wong sawise ndeleng kertu abang sawise tahapan aksi Ersin Destanoğlu nglawan Muhammet Demir ing njaba area penalti ing menit kaping 55.

Senadyan ana 10 wong sing isih ana, Beşiktaş ngrebut skor kanthi pambiyantu Valentin Rosier lan gol Cyle Larin ing menit kaping 61.

Gaziantep dadi pemimpin maneh karo Muhammet Demir sawise 2 menit. Kenan Özer nemtokake skor pertandingan ing 90 + 8. </ b

SERI BEŞİKTAŞ PUNJUNG

Nambah tilas Invincibility dadi 7 game, Gaziantep nambah skor dadi 11. Beşiktaş, sing pungkasane rong minggu tetep, tetep ana 10 poin.

Gaziantep bakal dadi tamu ing Denizlispor minggu ngarep. Beşiktaş bakal ngadhepi Başakşehir ing omah sawise jeda nasional.

</ b
ERSİN LUWAR GAME

Ing menit kaping 55 saka pertandingan kasebut, Ersin Destanoğlu nampa kertu abang.

Ersin Destanoğlu, sing pengin ngilangi bal sing dibuwang ing mburi pertahanan, tabrakan karo Gaziantep FK, Muhammet Demir. Sawise posisi iki, wasit Yaşar Kemal Uğurlu nuduhake kertu abang kanggo Ersin Destanoğlu.

Ersin Destanoğlu lan Sergen Yalçın mbantah keputusan iki, nanging asile tetep ora diganti.

</ b
Rembug antarane klub

Pelatih Beşiktaş Sergen Yalçın nggunakake substitusi pungkasan kanthi njupuk Cyle Larin saka game kasebut lan ngganti Güven Yalçın.

73. Pelatih Gaziantep Sumudica lan panjarwa lan pelatih Beşiktaş Murat Şahin nampa kertu kuning amarga ana perselisihan ing antarane gubuk saben menit.

JAWATAN KANGGO KANG GAJIANTEP

Ing Gaziantep FK, sing ngalahake Beşiktaş kanthi skor 3-1, tim teknis lan pemain bal-balan entuk kemenangan ing ruang ganti sawise fase pertandingan.

About RESTBET 497
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 497 güncel adresidir.

3 Comments on RESTBET497 BEŞİKTAŞ, GAZİANTEP FK DEPLASMANINDAN PUANSIZ DÖNDÜ

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*