RESTBET497 BEŞİKTAŞ’TA KALECİ ADAYLARI: GÖKHAN AKKAN VE NURULLAH ASLANrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.

Prestasi Ersin Destanoğlu, yang diputuskan untuk terus menjadi penjaga gol pertama di Beşiktaş pada awal musim, menjadi perbincangan.

Penjaga gol muda, yang secara terbuka dikritik oleh Sergen Yalçın sebelum pertandingan melawan Gaziantep, yang dikalahkan 3-1, telah mulai dijaga sebagai penjaga gawang.

Difahamkan bahawa pengurusan Beşiktaş, yang tidak ingin mendapat lebih banyak kecederaan dalam perjalanan ke kejuaraan, menyaksikan 2 pengawal bersih sesuai dengan laporan delegasi teknikal.

Dalam senarai hitam putih adalah penjaga gawang Samsunspor, Nurullah Aslan dan penjaga gol berpengalaman Rizespor, Gökhan Akkan.

KEPUTUSAN TERAKHIR SERGEN YALÇIN

Sementara Sergen Yalçın dan pasukannya, yang ingin mengamankan kastil, diharapkan dapat menyaksikan kedua pemain dan membuat keputusan akhir, pihak pengurusan sedang bersiap untuk menghubungi kelab penjaga gawang.

Gökhan Akkan menjaringkan 8 gol dalam 7 perlawanan di Liga Super musim ini; Sebaliknya, Nurullah Aslan menyaksikan 8 gol dalam 8 perlawanan di TFF 1st League.

About RESTBET 497
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 497 güncel adresidir.

3 Comments on RESTBET497 BEŞİKTAŞ’TA KALECİ ADAYLARI: GÖKHAN AKKAN VE NURULLAH ASLAN

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*