RESTBET497 EROL BULUT: FENERBAHÇE’YE GÜVENİNrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Након што је изгубила Кониу, Ерол Булут рекла је: Подигните главу својим студентима у свлачионици и послала поруку навијачима и заједници.
45-годишњи техничар рекао је да су такве негативности узимали у обзир приликом кретања. Облак, „Биће саобраћајних несрећа. Борба 21 тима у изванредном окружењу биће веома тешка. Кренули смо са овом свешћу. Пораз од Кониаспора био је сјајна лекција за нас. Сада је пред нама Национална пауза. Одлично ћемо проценити овај период и учити на грешкама. Без обзира на то шта они кажу, ми као Фенербахце поразом нећемо одступити од циља. ” рекао је.

„ЗНАТ ЋЕМО КАКО ОСТАТИ“
Ерол Булут, „Створили смо тим изнад лиге.“ , поновио је да је сигуран у квалитет свог тима. Веома, врло успешан тренер, “Имали смо сјајну промену. Бићемо савладани и тужни. Али знаћемо како да се усправимо и наставимо да ходамо на путу до циља. Још једном, овај тим ће се суочити са ужетом на крају сезоне. Само будите стрпљиви, верујте нам и поверење. На крају, ми ћемо бити забава која се смеје. Нико не би требало да сумња у ово. “

About RESTBET 497
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 497 güncel adresidir.

2 Comments on RESTBET497 EROL BULUT: FENERBAHÇE’YE GÜVENİN

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*