RESTBET497 FENERBAHÇE YÖNETİMİ ŞAMPİYONLUK SÖZÜNÜ YASAKLADIrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Жути лацивертлилер, који је сматрао да су формирали добар тим, али имиџ “Фенербахце је дефинитивни шампион” штети тиму, пораз Кониаспора је видео као лекцију. Чак и ако су узнемирени због изгубљена 3 бода, сматра се да ће овај пораз задржати све на терену.

КОНИАСПОР ПОРАЗ ЈЕ КУРС
Упркос тузи због пораза Кониаспора у Фенербахцеу, овај пораз је виђен као поука за жуто-тамноплаве људе.
Фенербахце, који је приказан као најјачи кандидат за шампиона са 18 трансфера и широким особљем, до последње недеље је дошао до изражаја са четири победе. Од почетка сезоне коментари у медијима и јавном мњењу о „Фенербахцеу је коначни шампион“ узнемирили су председника Али Коца и његову администрацију.
Лекције научене у последње две сезоне, посебно у другој половини прошле сезоне, док је био најјачи кандидат за шампиона, седми крај сезоне био је најважнији фактор његовог опрезног приступа.
Због тога је управа покушала да гледа на сезону корак по корак од прве утакмице. Констатовано је да је лига дугачки маратон и да ће учинити све што могу за првенство.

ЏАМИЈА ЈЕ БИЛА У ЗРАК
У интервјуима и изјавама, од тима се тражило да буде пажљив по овом питању и да не доноси врло амбициозне реченице. Међутим, атмосфера заробљена до Кониаспора пре меча неизбежно је расположила и заједницу и тим.
Иако су жуто-тамноплави људи претрпели значајан губитак поразом од Кониаспора, ово је била лекција за остатак сезоне. Управа и председник истакли су ово питање од почетка сезоне.
Иако је Фенербахче узнемирен због три изгубљена бода, они мисле да ће овај пораз задржати све на терену.

About RESTBET 497
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 497 güncel adresidir.

3 Comments on RESTBET497 FENERBAHÇE YÖNETİMİ ŞAMPİYONLUK SÖZÜNÜ YASAKLADI

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*