RESTBET497 FİLİP NOVAK: İSTANBUL’LA TRABZON KIYASLANAMAZrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Филип Новак, који се придружио Фенербахцеу по завршетку уговора са Трабзонспором на лето, али није добио пуно шанси након повреде на почетку сезоне, разговарао је са чешком штампом и послао поруку свом учитељу Еролу Булуту док је причао дане у Истанбулу.
Ево речи Новака …
„ВЕРУЈЕМ ДА ЋЕ ШАНСА ДОЋИ ЗА КРАТКО“
“Нажалост, повредио сам се након што сам дошао у тим и лига је започела током мојих третмана. Нема више времена да се придружим тиму. Чекам своју срећу, верујем да ће након кратког времена бити среће.”
<
„НЕ СТВАРАМ ПРОБЛЕМ ЗАТО ШТО СЕ НЕ ИГРАМ“
“Седење у колиби за мене није нормално, али не могу ништа да учиним, морам да прихватим истину. Нисам играч који ће правити проблеме јер не игра. Морам да држим памет отвореним, морам да будем позитиван. Користићу га кад дође срећа, шта још могу да учиним. то?
Истина је да је већа конкуренција у Фенербахцеу у односу на Трабзонспор. На свакој позицији су скоро 3 играча. Дошао сам у велики клуб у Турској, свестан сам тога. ”
<
„НАЈВЕЋИ ТУРСКИ КЛУБОВИ Фенербахче и Галатасарај“
“Историја Фенербахчеа, циљеви, све са очигледно великим. Остављајући странице у дневним новинама и на телевизији сатима је говорио Фенербахче. Највећи турски клубови Фенербахче и Галатасарај имају милионе навијача, а интересовање је превелико.
Клуб је гладан успеха, последње године нису прошле како је планирано. Управа даје све од себе. Током лета је извршено 17 нових трансфера и формиран је нови тим. Циљ је само један, првенство. ”
<
„БАД НО ФАН“
“Тестови се раде 2 дана пре сваке утакмице и још један тест се ради када је један позитиван. Ако се добије позитиван резултат, започиње поступак карантина. Једино је лоше што играмо без навијача. Лоша је ситуација и за њих и за нас. Навикли сте да играте са великим обожаваоцем и одједном сте у тишини. Али морамо следити мере предострожности. ”
„ИСТАНБУЛ И ТРАБЗОН СЕ НЕ МОЖЕ УПОРЕДИТИ“
“Истанбул је заиста другачији. Не може се упоређивати са Трабзоном. Истанбул има све. Нађем све што ми треба. Овде сам веома срећан. Сад чекам прилику да стрпљиво играм.”

About RESTBET 497
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 497 güncel adresidir.

5 Comments on RESTBET497 FİLİP NOVAK: İSTANBUL’LA TRABZON KIYASLANAMAZ

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*