RESTBET497 HAMİT ALTINTOP: FUTBOLCULARIMIZ ELEŞTİRİLERE AÇIK OLSUNLARrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Члан одбора и извршног одбора Турске фудбалске федерације (ТФФ) Хамит Алтинтоп рекао је да верује у будућност националног тима на боље место.
ТФФ камп и објект за обуку националног тима Хасан Доган одржан у жребу 5. кола Купа Турске Алтинтоп који је присуствовао члановима штампе одговарао је на питања.

„МОЖЕМО БИТИ ВОЂА И ПАДАТИ У РАЗРЕД“
Одговарајући на питање о успону националног тима на ФИФА-иној светској ранг листи, Алтıнтоп је рекао: “Могли бисмо бити први у нашој групи у УЕФА Лиги нација, нажалост, били смо четврти и пали смо у Ц лигу. Надам се да се то неће догодити у будућности. Верујем да ћемо бити на добрим местима. ” рекао је.
Истичући да су очекивања порасла након достигнућа националног тима, Алтıнтоп је рекао: “И нас је изненадило четврто. Нема потребе за песимизмом. Наставићемо да подржавамо свог наставника на најбољи могући начин.” употребио изразе.

Изјављујући да је циљ Сенола Гунеса светско првенство, Алтıнтоп је наставио своје речи на следећи начин:
“Учешће на Европском првенству, играње важних утакмица у Лиги нација, показивање добрих резултата с времена на време против Немачке и Хрватске у пријатељским мечевима су позитивне ствари. Желимо добро да анализирамо негативна питања и кренемо напред. Груписање на Светско првенство. Другопласирани у групи играће плеј-оф. То ће донети још један изазов. Наш циљ је да учествујемо на Светском првенству које ће се одржати у Катару 2022. Радимо за њега. ”
„ВАЖНО ЈЕ ДА МОЖЕМО ЗАШТИТИТИ СИСТЕМ“
На питање о епидемијском процесу, Алтинтоп је рекао, “Верујем да ће ово проћи за 3-4 месеца. Доживјеће абнормална ситуација. У овом процесу морамо подржати све врсте одлука. Важно је наставити фудбал и заштитити систем. “Свесни смо да играју. Живот иде даље. Морамо предузети мере предострожности и трудити се да учинимо најбоље. Фудбал уједињује не само на терену, већ и ван терена.” говорили.
Истичући да људи прате своје тимове у овом тешком периоду, Алтıнтоп је рекао, “Неопходно је знати вредност овога. Неопходно је дати томе своје време. Као ТФФ, трудимо се да повећамо културу фудбала. Свим срцем радимо свој посао да бисмо стварали добре приче. Желимо да га смањимо. ” пронађено.

Наводећи да прате турске играче који каријеру у европским клубовима настављају са ентузијазмом и задовољством, Алтıнтоп је рекао: “Увек смо у контакту са овом браћом и подржавамо их. Желимо да их видимо у бољим тимовима. Најважније је видети их у Лиги шампиона. Желим да прихвате критику, желимо њихову добробит. Желимо добро ТФФ-а и наших тимова. Желимо добро наше нације. Не би требало да затварају уши пред позитивним критикама и сугестијама. ” Завршио је своје речи рекавши .

About RESTBET 497
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 497 güncel adresidir.

14 Comments on RESTBET497 HAMİT ALTINTOP: FUTBOLCULARIMIZ ELEŞTİRİLERE AÇIK OLSUNLAR

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*