RESTBET497 IBRAHİMOVİC, İSVEÇ’TE 12. KEZ YILIN FUTBOLCUSU SEÇİLDİrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Свечана додела фудбалских награда у Стокхолму, главном граду Шведске, одржана је дигитално због коронавируса.
На догађају су изабрани најбољи фудбалери 2020. године. 39-годишњи звездаш Златан Ибрахимовић, који је играо у Милану, једном од тимова Прве фудбалске лиге Италије (Серија А), освојио је 12. пут награду (Златна лопта).
„ИЗЛОЖИМ ДОБРЕ ПЕРФОРМАНСЕ У ОВОЈ ДОБИ“
Ибрахимовић, који је са церемонијом повезан видео снимком из Италије са златном куглом у руци, нашалио се рекавши да ће ову награду добити у 50. години. Изјављујући да је срећан што је још једном награђен, Ибрахимовић је рекао: “Трудим се, вољан сам и држим своју веру високом. У овом добу имам добре резултате јер сам уложио пуно труда у то.”

„Срећан сам у Турској“
Кристоффер Нордфелдт, голман Генцлербирлиги, једног од суперлигашких тимова, постао је један од тројице играча номинованих за награду „голман године“. Голман Евертона Робин Олсен освојио је награду.
Генцлербирлиги који је учествовао у сликању ноћног голмана Нордфелдта, рекао је да је задовољан што је у Турској.
Нордфелдт “Имао сам веома тежак период у Енглеској. Срећан сам и срећан сам у Турској. Уверен сам у себе јер сам се стално враћао у прилику да се формирам у Генцлербирлиги. То је такође позитивно утицало на мој приватни живот.” пронашао процену.

About RESTBET 497
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 497 güncel adresidir.

8 Comments on RESTBET497 IBRAHİMOVİC, İSVEÇ’TE 12. KEZ YILIN FUTBOLCUSU SEÇİLDİ

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*