RESTBET497 KAAN NUMANOĞLU’NUN BABASI: ÇOCUKKEN GALATASARAYLIYDIrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Именовање Тугаиа Каана Нуманоглуа, који није имао претходно искуство дербија, од стране Централног судијског одбора, на утакмицу Фенербахце-Бесиктас, која ће се играти вечерас, изазвало је контроверзу и у медијима су изнети многи наводи.
У разговору за Беиаз ТВ, Левент Нуманоглу, отац младог судије, изјавио је да свом сину покушава да усади осећај правде од детета и да се не сме шпекулирати.
“БОГ ТИ ПОМОГАО”
Нуманоглу, “Рекао сам свом сину следеће. Понашаћеш се поштено, сине мој. Бићеш искрен. Можеш погрешити, али не поступај тако да погрешку затвориш. Буди искрен, буди у праву. Покушава то учинити. Нека Бог помогне.” говорио.

“РИДИЦУЛОУС ТХИНГС”
Реагујући оштро на вест да његов син ради у компанији Али Коц-а, Нуманоглу је рекао, “Глупости. Ништа слично. Он ради са својим шогором. Ради као менаџер.” рекао је.
“ХОЛДИНГ ГАЛАТАСАРАИ”
На крају, одговорио је „Бесиктас“ на питање „Који тим подржавате?“ .
Рекавши да је Тугаи Каан Нуманоглу био млађи из Галатасараиа, Левент Нуманоглу је рекао, „Дакле, тако нешто је сада било. Држао је Галатасараи.“ употребио је изразе.

About RESTBET 497
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 497 güncel adresidir.

8 Comments on RESTBET497 KAAN NUMANOĞLU’NUN BABASI: ÇOCUKKEN GALATASARAYLIYDI

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*