RESTBET497 KAYSERİSPOR’DAN MUĞDAT ÇELİK’E CEZArestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Галатасараи је ремизирао 1: 1 против Каисериспора у 9. недељи Супер лиге, а Мугдат Целик, који је у борби добио црвени картон, био је предмет критика.
Жути картон који је Мугдат Целик видео након пресецања лопте која ће остати испред Линнеса у првој половини борбе, имао је велики одјек у Тхе Сун-у, једном од водећих новина у Енглеској.
У свом налогу на друштвеним мрежама, док је делио видео запис Му поситиондатове позиције жутог картона у првом полувремену, рекао је, “Мугдат Целик из Кајзериспора је играо против свог старог тима. У првој половини борбе, Мугдат Целик, који је добио жути картон одмах након играња руком на лопту.” Такође је постигао пенал у другом полувремену. Тада је искључен. ” је срушен.
Након ове интервенције, Мугдат Целик је искључен са црвеним картоном са другог жутог картона. Каисериспор је брзо донео одлуку о 30-годишњем фудбалеру.
„БИЋЕ ПРИМЕЊЕН РУТИНСКА КАЗНА“
Портпарол штампе Каисериспора Мустафа Токгоз, који се не слаже са наводима да је добио намерну карту, рекао је: „Мугдат, који је један од највреднијих играча нашег Каисериспора, није могао да наступи као резултат прекомерне мотивације на утакмици Галатасараиа и из игре је изашао са црвеним картоном са другог жутог картона. Наводи о намерном понашању не одговарају фудбалеру са карактером попут Мугдата и ружни су. Биће оптужен за рутинску казну коју је одредио наш клуб. ” рекао је.

About RESTBET 497
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 497 güncel adresidir.

6 Comments on RESTBET497 KAYSERİSPOR’DAN MUĞDAT ÇELİK’E CEZA

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*