RESTBET497 KLOPP’TAN SAKATLIK İSYANI: ROTASYONU KİMİNLE YAPACAĞIMrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Победом против Леицестер Цитија, Ливерпоол је успео да докаже своју снагу упркос недостацима, а и даље постоје питања у вези са повредама. Тренер Ливерпоола Јурген Клопп говорио је о недостацима свог тима због коронавируса и повреда.

„НЕМАМО ШАНСУ ДА СЕ ПРОМЕНИМО“
У разговору за Ски Спортс, немачки тренер ” Свет се променио. Не говорим само о Ливерпоолу, свуда има вести о повредама. Људи нам говоре да се ротирамо. Имамо прилику да ротирамо у нападу, али у одбрани су остали само млади играчи. Немамо шансе да се променимо, јер ако буде повреда касније у мечевима, требат ће нам. ” рекао је.
„11 ИГРАЧА МОЖДА НЕ ОСТАВЉА“
Реагујући на заузети календар и издаваче, Клопп; “Не ја, емитери лиге Ски и БТ би требали разговарати. Нисам сигуран да ли ћемо наставити да играмо у среду и суботу у 12:30, моћи ћу да завршим сезону са 11 играча.” пронађено у изјави.

НЕДОСТАТАК СЕ ВЕЋА
Ново име је додато на листу након што је Наби Кеита такође повређен у Ливерпоолу.
Осим Кеите, који је повређен на мечу у Ливерпоолу; Јое Гомез, Мухаммед Салах, Виргил Ван Дијк, Алекандер-Арнолд, Тхиаго, Алек Окладе-Цхамберлаин и Јордан Хендерсон такође су међу недостацима.

About RESTBET 497
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 497 güncel adresidir.

7 Comments on RESTBET497 KLOPP’TAN SAKATLIK İSYANI: ROTASYONU KİMİNLE YAPACAĞIM

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*