RESTBET497 LİSANSLI SİTELERСловачки штопер Медипол Басаксехира Мартин Скртел пребачен је на конференцију за штампу са Оканом Буруком пре меча Манцхестер Унитеда.
“МОРАМО ДА ИДЕМО”

Изразивши да се најбољи играчи света такмиче у Лиги шампиона, Шкртел је за утакмицу Манчестера рекао:
“Наш посао није лак, свесни смо тога. Добро смо радили у другој половини меча у Лајпцигу. Утакмица у ПСЖ-у била је иста. Играли смо добро против њих, али нисмо постигли резултат. Морамо постизати голове за резултат. Дали смо голове, али Имали смо неких недостатака у завршетку. Да бисмо то поправили, морамо да постигнемо гол, противник вас кажњава вашом најмањом грешком. Не бисте смели да погрешите у Лиги шампиона. Надамо се за меч сутра. Очекује нас добра битка. Циљ нам је да победимо. ”
<
„БОРИМ СЕ ЗА УСПЕХ БАСАКСЕХИР-а“

Скртел, британски новинар, „Има ли меч Манчестер јунајтеда сасвим другачије значење за вас као бившег играча Ливерпула?“ На питање, “Искрено, дуго сам играо за Ливерпоол. Кад узмете у обзир конкуренцију две екипе, могу да кажем да постоје неке поразне утакмице између њих. Сада се борим за успех Башакехира. Па, зашто не? Последњих недеља добро нам иде као тим. “.

About RESTBET 497
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 497 güncel adresidir.

8 Comments on RESTBET497 LİSANSLI SİTELER

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*