RESTBET497 LUİS VENTURA: MARADONA FAKİR ÖLDÜrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Смрт Диега Арманда Марадоне, који се сматра највећом звездом историје фудбала, изазвала је велику тугу.
Аргентински новинар по имену Луис Вентура, који је близак Марадони, рекао је, за легенду, „На банковном рачуну није остало готово ништа, сиромашни су умрли“ . Наводно је, када је Марадона умро, на његовом рачуну било мање од 75 хиљада фунти (781 хиљада 943 ТЛ). Изјављено је да је разлог томе што је Марадона живео у екстремним ситуацијама и имао користи од великодушности људи око себе.

33 МИЛИОНА ОДГОВОРНОСТИ ЗА ПОРЕЗ НА СТЕРЛИН
Адвокат Ангело Писани, који је помагао Марадони, за кога је забележено да има порески дуг од приближно 33 милиона фунти (344 милиона 54 хиљаде ТЛ) када је умро, у борби против дугогодишњих оптужби за утају пореза у Италији, такође је био фудбалер Аргентине. „Живео је изван својих могућности и био је врло дарежљив“, рекао је , тврдећи да је имао врло мало новца. Писани је такође рекао “Ако желите да знате куда иде ваш новац, разговарајте са људима који га окружују и користе. Никада вам у џепу није било више од 100 евра.” пронађено у изјави.

ИМАМО 150 МИЛИОНА ЗВЕЗДА РОБЕ
Истовремено, Марадона има имовину вредну 150 милиона фунти (1 милијарда 566 милиона 337 хиљада ТЛ). накит, земљиште, зграда у центру Буенос Ајреса, неколико станова, 6 луксузних аутомобила, инвестиције на Куби и у Италији и школе фудбала у Кини.
Такође се каже да Марадона зарађује 15 милиона фунти годишње као почасни председник белоруског клуба Динамо Брест.

About RESTBET 497
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 497 güncel adresidir.

5 Comments on RESTBET497 LUİS VENTURA: MARADONA FAKİR ÖLDÜ

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*