RESTBET497 MEHMET OKUR: FENERBAHÇE’Yİ ÇALIŞTIRMAK İSTERİMrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.

Setelah Fenerbahçe mengalahkan Khimki di THY Euroleague, Mehmet Okur, salah satu nama legendaris bola keranjang Turki, mengatakan bahawa dia ingin melatih kelab kuning dan tentera laut selepas permainan.

Bercakap dengan penyiar selepas pertandingan, Mehmet Okur mengatakan bahawa, sebagai penyokong Fenerbahçe, dia ingin menjadi pelatih di Fenerbahçe, tetapi tidak ada kemungkinan seperti itu sekarang.

“INSPIRE AKAN TERJADI”

Baca penjelasan “Saya ingin melatih Fenerbahce sebagai Fenerbahce, tetapi pada masa ini tidak ada perkara seperti itu. Tidak ada perkembangan. Destinasi saya di Amerika untuk melatih di NBA. Sudah tentu saya mahu melatih di Turki Seperti yang saya katakan, tidak ada yang jelas pada masa ini, tetapi saya harap saya dapat melatih di Fenerbahçe. ” bercakap.

Bercakap mengenai mantan gurunya Igor Kokoskov, pembaca berkata, “Igor Kokoskoc adalah kawan saya. Kami telah lama bertemu dan dia adalah jurulatih saya selama tempoh pemula saya di Detroit. Dia mempunyai banyak usaha dalam kejuaraan pada tahun 2004 dan juga para pemain. Sekarang kami bercakap, itu bagus. “ mengambil kata-katanya.

About RESTBET 497
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 497 güncel adresidir.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*